Украина, г.Киев, +380 (99) 00-11-0-88, church.golgofa@gmail.com

Понравилось? Поделись информацией с друзьями в соцсетях. Кликни:


Обращение к Пр., ВР и СМ Украины "О ЗАЩИТЕ ТРАДИЦИОННЫХ ЦЕННОСТЕЙ"

 

 

 

 

 

 

№22/042484-еп

 

 


Шановний пане Президенте України!

Шановни депутати

Шановни міністри

 

 

Просимо вжити заходів для припинення пропаганди гомосексуалізму та захисту традиційних сімейних цінностей

 

       На офіційному сайті Верховної Ради України є розпорядження Кабінету Міністрів України, що зобов'язує міністерства та інші державні органи виконувати план дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року – далі план дій. В цьому плані є багато правильного, але він передбачає, зокрема, наступне:


1. Зміни в системі освіти. Дітей будуть навчати, що одностатевий спосіб життя – це норма (стаття 102, пункт 3).
2. Використання засобів масової інформації для пропаганди гомосексуалізму (стаття 102, пункт 4).
3. Легалізація цивільного партнерства для одностатевих пар (стаття 105, пункт 6).
4. Дозвіл трансгендерам усиновлювати дітей (стаття 105, пункт 7).
5. Надання права бути донорами крові проституткам, гомосексуалістам, наркоманам (стаття 105, пункт 11).


       Вже саме використання терміну "гендер" в офіційних документах може призвести до небезпечних наслідків. Стамбульська Конвенція (стаття 3, пункт c) юридично затверджує на міжнародному рівні означення: "гендер означає соціально закріплені ролі, поведінку, діяльність і характерні ознаки, які певне суспільство вважає належними для жінок та чоловіків". Окрім того, Стамбульська Конвенція гарантує захист від дискримінації за ознакою "гендерної ідентичності" та "сексуальної орієнтації". Це робить поняття "гендер" залежним не від природних статевих ознак, а від самоідентифікації особи. Слід також відзначити, що в багатьох країнах Євросоюзу програми гендерної рівності зводяться до популяризації одностатевих стосунків.


       Дивлячись на країни, в яких подібні плани вже реалізовано, є побоювання, що після виконання такого плану дій у нашій країні наступним кроком буде запровадження адміністративної та кримінальної відповідальності за критику чи незгоду з будь-якими діями та висловами, що популяризують гомосексуалізм. В деяких країнах вже зараз ув'язнюють тих, хто визнає, що гомосексуалізм – це гріх, а батьків, що протидіють пропаганді цього явища в школі, позбавляють батьківських прав.

 

       Вищевказаний план дій вже реалізується в Україні. Гомосексуалізм цілеспрямовано пропагується, зокрема через ЗМІ. Людей намагаються обдурити і "довести", що це є нормально. При цьому часто використовуються аргументи, які суперечать науковим фактам. Наприклад, кажуть, що "гомосексуалісти такими народились", хоча багато ідентичних близнюків мають різну сексуальну орієнтацію (Langstrom, N., Rahman, Q., Carlstrom, E., Lichtenstein, P. Genetic and environmental effects on same-sex sexual behavior: A population study of twins in Sweden. Archives of sexual behavior, 39(1), pp. 75-80, 2010). Або поширюють міфи про те, що сексуальна орієнтація людини є незмінною, бо вона визначається чисто біологічними факторами, хоча наукові дані свідчать про те, що гомосексуалісти часто (набагато частіше ніж люди з нормальною орієнтацією) змінюють сексуальну орієнтацію (Savin-Williams, R. C., Ream, G. L. Prevalence and stability of sexual orientation components during adolescence and young adulthood. Archives of sexual behavior, 36(3), pp. 385-394, 2007). Насправді, одностатева сексуальність є наслідком вільного, але помилкового, аморального і гріховного вибору людини. Пропаганда гомосексуалізму, неправильне виховання, пережите в дитинстві сексуальне насильство та інші причини можуть підштовхнути до такого гріховного вибору. Біблія відносить гомосексуалізм до найважчих гріхів (Левит 18:22, Левит 20:13, Послання до Римлян 1:24-27, Перше Послання до Коринтян 6:9-10, Перше Послання до Тимофія 1:9-10). Звичайно ж, Бог не закликає ненавидіти гомосексуалістів, навпаки, слід для їхнього ж блага докорити їм, попередити про наслідки цього гріха та допомогти його позбутися.


       Вже є наукові дані, які показують жахливий вплив нетрадиційної сексуальної орієнтації батьків на подальше життя дітей. Наприклад, у репрезентативній вибірці з населення США віком від 18 до 39 років, 23% дорослих дітей із сімей лесбіянок коли-небудь зазнавали сексуального насильства з боку "батьків" (серед дітей з нормальних сімей – 2%), 24% дорослих дітей із сімей геїв нещодавно замислювались про самогубство (серед дітей з нормальних сімей – 5%), 39% дорослих дітей із сімей лесбіянок мають нетрадиційну сексуальну орієнтацію (серед дітей з нормальних сімей – 10%). Ці та багато інших подібних даних опубліковані в науковій статті Regnerus, M. How different are the adult children of parents who have same-sex relationships? Findings from the New Family Structures Study. Social science research, 41(4), pp. 752-770, 2012. Скорочено подібна інформація російською мовою: Отже, аморальність та гріховність батьків (гомосексуалізм) має жахливі довгострокові наслідки для дітей, а усиновлення дітей гомосексуалістами є здійсненням насильства над цими дітьми.


       Статистичні дані свідчать, що чоловіки з нетрадиційною сексуальною орієнтацією в 4,28 разів частіше намагаються покінчити життя самогубством, а жінки з нетрадиційною сексуальною орієнтацією в 3,5 разів частіше мають залежність від наркотиків ніж особи з нормальною сексуальною орієнтацією (King, M., Semlyen, J., Tai, S. S., Killaspy, H., Osborn, D., Popelyuk, D., & Nazareth, I. A systematic review of mental disorder, suicide, and deliberate self harm in lesbian, gay and bisexual people. BMC psychiatry, 8(1), 70, 2008).


       Не слід піддаватись тиску і копіювати в Україну найгірше, що є в деяких європейських країнах: пропаганда гомосексуалізму, одностатеві шлюби і всиновлення дітей гомосексуалістами. Це становить загрозу для національної безпеки.


       У зв'язку з вищезазначеним, просимо Президента України зробити все від нього залежне для припинення в Україні пропаганди гомосексуалізму та для захисту традиційних сімейних цінностей, зокрема:


       1. Звернутися з посланням до народу та посланням до Верховної Ради України, в яких буде засуджена пропаганда гомосексуалізму в Україні, та висловити підтримку основним положенням наступних документів:

- Декларація Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій "Про негативне ставлення до явища гомосексуалізму та спроб легалізації так званих одностатевих шлюбів (реєстрації одностатевих партнерств)"
- Зауваження Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій до Стамбульської конвенції.
- Відкрите звернення Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій на захист сім'ї та дітей


       2. Ветувати законопроекти, що суперечать вищевказаним документам ВРЦіРО, якщо такі законопроекти будуть прийняті Верховною Радою України. Зокрема, ветувати законопроекти, що можуть сприяти легалізації одностатевих партнерств (шлюбів) або усиновленню дітей трансгендерами.


       3. Розробити та внести до Верховної Ради, як невідкладний, законопроект про заборону пропаганди гомосексуалізму (подібна норма є, наприклад, у законодавстві Литви).


       4. Розробити та видати указ Президента України про державну підтримку та захист традиційних сімейних цінностей і подолання наслідків пропаганди гомосексуалізму в Україні.